SEO-tips av Klass A eller Klass B

SEO-tips av Klass A eller Klass B

Dec 06

Jag skulle vilja införa ett begrepp inom SEO. SEO-tips i klasserna:

  • SEO-tips – Klass A
  • SEO-tips – Klass B
  • SEO-tips – Klass C

Att lära sig om sökmotoroptimering är en lång väg och desto mer man lär sig desto större inser man att området är. Liksom en vetenskap.

 

Sökmotoroptimering och sökmotormarknadsföring är även så föränderligt att man hela tiden måste omvärdera sina vägval, eller i alla fall se till att uppdatera sig och utöka sin arsenal.

 
SEO Klass-A-tips

 

Det är just den här arsenalen som det här inlägget kommer handla om. Alla som framgångsrikt jobbar eller är verksamma inom ett område, oavsett vilket, har några speciella sätt som gör att du når denna framgång. Det är de sätten som blir som deras guldkorn, deras viktigaste recept. Ibland är tillvägagångsätten generella och ibland har de funnit den där speciella platsen. Det där speciella kantarellstället som man inte delar med sig av till andra. Som gör att frysen är full av skogens guld. Visst man kan säga vilken skog man funnit i, kanske till och med vilken del. Men vem säger och ger bort sitt exklusiva vinnarkoncept. Om man gör det så kommer det inte så länge vara en vinnarkoncept för då kommer det att spridas. Om det är ett riktigt bra ställe vill säga. Det här inlägget handlar bara om de absolut bästa sätten som man har.

 

Därför vill jag mynta begreppet SEO-tips Klass A eller SEO-tips Klass B, vi kan till och med svänga oss med SEO-tips Klass C. Klass A-tipsen är givetvis ”kantarellstället”, guldådern i vårt recept. Det är av Klass A man gör de stora framgångarna och då också de stora pengarna inom SEO. Klass B-tipsen är de tips som cirkulerar i listor och tips på bloggar och hemsidor på nätet. Klass C tipsen är de som skrivs av halvt insatta.

 

Följer man SEO Klass A-tips, då hamnar man alltså i absoluta söktoppen. Följer man B-tipsen så visst når man resultat, men det är inte de som gör att du sticker ut. Följer man C-tipsen, ja då kör man lite rysk roulette, vissa av dem kan vara helt OK, ganska självklara och grundläggande tips, medans andra faktiskt kan ha motsatt effekt på sitt SEO-arbete.

 

God sökmotoroptimering och sökmotormarknadsföring handlar om att finna sin egen nisch, leta efter sina eller sitt Klass-A-recept. Och när du väl finner det, så se för guds skulle till att upprepa framgångsreceptet om och om igen på dina projekt.

 

SEO-guldkorn

 
Tycker du att det finns SEO-tips listor på nätet med Klass A-tips? Var hittar du dem?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/7 (0 votes cast)

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tre × 5 =