Norton Internet Security

Norton Internet Security

aug 17

Med en bakgrund och utbildning specialiserad inom IT-säkerhet och genom ca. 15 års användande av olika säkerhetsprogram så återkommer jag alltid till just Norton Internet Security som är antivirus och brandvägg. Varför? Jo för att det inte slukar datorns energi och kraft som många av dess konkurrenter gör. Detta tillsammans med att jag aldrig någonsin varit med om att Norton Internet Security missat ett enda virus eller annat hot som något annat program sedan funnit gör att säkerhetsprogrammet rekommenderas.

 

 

Det känns helt enkel vattentät, eller mer korrekt sagt så är det så gott skydd man kan få relativt sätt. Det går aldrig att vara 100% skyddad mot attacker och hot idag på nätet. Vill man det så finns bara en helt säker utväg och det är att inte vara uppkopplad och inte ha igång varken Bluetooth eller trådlösa nätverkskortet igång samt dra ur nätverkskabeln. Detta går och vill ingen i dagens samhälle och därför får man nöja sig med tillfredsställande lösningar som Norton Internet Security.

 

Dessutom har de en billig studentrabatt för studenter i Sverige. Klicka på Norton-bilden nedan för ta del av Nortons studenterbjudande som nästan är halva priset:
Norton Internet Security med Studentkortet

 
 

Norton Internet Securityär både brandvägg och antivirus i ett, det finns enkla och automatiserade inställningar som passar medelsurfaren, sen finns det mängder med mer avancerade inställningar för den avancerade användaren. Det finns även stöd för att spara lösenord och användarnamn med lösenord till Internet Explorer och Mozilla Firefox. Ett surfskydd lägger sig även över dessa två webbläsare.

 

Därför väljer Guiden – Sökmotormarknadsföring-SEO Norton Internet Security 2011 alla gånger! För att kunna köra SEO och sökmotormarknadsföring ifred utan en laggande och nedsmittad dator så skyddas allt med detta program år efter år.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/7 (0 votes cast)

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 × två =