Jag kommer gå om er alla i SEO

Jag kommer gå om er alla i SEO

Nov 10

Jag kommer gå om er alla i SEO är vad min tro är. Därför håller jag HemsidePortalen.se till ren och etisk SEO. Jag rankar inte lika högt på vissa ord som jag gjort tidigare. Anledningen är att folk nu bombar med stödsidor, avancerade system för satellit-sajter och det hela ter sig bara mer och mer konstigt.

Alla SEO-bolag nästan verkar satsa allt krut på att skriva bloggar och stödsajter som ska lyfta huvudsajten. Jag ser det som att man bajsar ner internet rejält med detta skräpinnehåll! Visst är det bra att ha en eller ett fåtal stödsajter, men att missbruka detta fenomen likt man missbrukade ”keywords” under 90-talet straffar bara SEO-arbetet i sig.

Hur undrar ni då? Jo, för om… ursäkta jag menar när Google upptäcker att några procent av internet består utav TOM information vars enda syfte är att lyfta andra sajter så kommer de att svinga sin hilebard. Och det kommer inte ske med nåd. Sajter kommer dala som furor faller!

Och det är också det jag menar med att då kommer min tid, då kommer alla mina sajters ord som rankar sådär att ta över hela SERPens huvudsidor.

SEO-företag skjuter sig själva i foten

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/7 (0 votes cast)

1 comment

 1. Visst har du en poäng. Och andra sidan handlar SEO mycket om flexibilitet, kunna anpassa sig till det som funkar.

  Håller med om att det skräpas ner för mycket på nätet – och jag är inte bättre själv. Men konkurrensen ökar ju, då får man ta till fulare metoder.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/7 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton − 1 =