Är sökmotoroptimering en cancercell?

Är sökmotoroptimering en cancercell?

jan 11

Unni Drougge skriver en artikel i CS-ComputerSweden där hon kallar oss SEO:are för bedragare. Jag blir direkt provocerad och irriterad, av flera skäl.
Dels så har hon tyvärr rätt om att det finns många såkallade seriösa SEO-konsulter som begår både moraliska och etiska övertramp, inte minst bryter de mot Googles riktlinjer med råge.

Jag skulle vilja säga att SEO, god SEO handlar om att skapa de bästa förutsättningarna för en hemsida som den kan få. Inte om att manipulera eller luras! God SEO är likt en idrottsman som går till gymmet för att trimma sin kropp, sover bra, äter bra och lever ett sunt liv. Ger kroppen de bästa förutsättningarna för att utvecklas, bli starkare och snabbare.

SEO-kurser för etisk sökmotoroptimering

Det jag blir irriterad över i artikeln som Unni skriver är att det känns som hon drar alla över en kant. Googles algoritmer är så smarta att de fångar upp många utav bedragarna. Bara de som har goda mål kommer överleva i längden, för när det kommer en uppdatering hos Google, när de tightar till sina algoritmer och sitt nät som fångar in de fula SEO-fiskarna då blir de straffade och ibland även bannade från sökresultaten.

SEO är en bra sak i sin grund, fråga Google själva vad de anser om SEO. Läs tidigare inlägg i denna blogg så kommer ni att finna en video där självaste Matt Cutts uttalar sig om att SEO är något de uppmuntrar. Men att kalla det Unni Drougge pratar om för SEO är fel. Jag skulle kalla det HemsidePortalen.se gör för SEO. Det hon tar upp är inget annat än scam, bedragare och lurendrejare!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/7 (0 votes cast)

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton − 6 =